Nieuws

Vrijdag 14 juni: illustratie expositie door HKU studenten

11 juni 2019

Vrijdag na het werk snel naar huis? Nee, snel naar ruimte 55! Vrijdag 14 juni houden tweedejaars HKU-studenten daar namelijk een expositie illustratie, genaamd ‘2.01’.

Om de expositie mogelijk te maken werkten de studenten maandenlang aan de projecten waarbij hun eigen maakproces en de verdieping of een samenwerking met een plek of bedrijf centraal stonden. Met hun werk laten de dertig illustratoren zien dat illustratie meer is dan alleen maar tekenen. Ze laten hun betrokkenheid bij het onderwerp van hun illustratie zien en maakten persoonlijke keuzes in het materiaal en de uitvoering van het werk. Hierdoor is de vorm van de werken heel uiteenlopend: van enorm gedetailleerde schilderijen tot ruimtelijk werk tot handgemaakte animaties en mixed media. Deze expositie biedt zowel visuele als informatieve inzichten.

Zowel huurders als bezoekers van buiten Hooghiemstra zijn meer dan welkom om de expositie (gratis) te komen bezoeken op vrijdag 14 juni van 18:00 uur tot 21:00 uur in ruimte 55 (bij de receptie naar links, einde van de gang).

contact