Nieuws

Vacature: Financieel Coördinator

19 november 2019

Per direct zoekt Bedrijvencentra Utrecht B.V. een financieel coördinator met een achtergrond en expertise in financieel en boekhoudkundige werkzaamheden. Bedrijvencentra Utrecht B.V. is de uitvoerende organisatie achter drie verzamelpanden in het centrum van Utrecht; Hooghiemstra, Vondelparc en Rudolf Magnus. Op de drie karakteristieke locaties in de stad bieden wij huisvesting aan (startende) ondernemers. Dat doen we al zo’n 30 jaar, en met veel succes.

Als financieel coördinator ben je verantwoordelijk voor facturering, incasso, betalingen, verhuur- en contractadministratie. De collega die wij zoeken heeft voldoende bagage om analyses te doen in- en te rapporteren over de boekhouding en de administraties en vervult een belangrijke rol in de financiële rapportages.

Functie eisen:
– HBO of MBO + niveau
– Goed financieel inzicht en dito ervaring
– Accuraat en communicatief vaardig
– Kennis van of ervaring met automatiseringssystemen waaronder Exact Online / Globe
– Zelfstandigheid én samenwerking binnen ons team en met een extern accountantskantoor
– Ervaring met facilitair beheer strekt tot de aanbeveling

Wij bieden een veelzijdige, afwisselende baan met een passend salaris. De werktijden zijn in overleg en er is voldoende ruimte voor zelfontplooiing. Én een werkplek in het centrum met uitzicht over Utrecht. Is dit jouw baan? Stuur je CV naar paul@hooghiemstra.com.

contact