Nieuws

Uitnodiging Meet Up borrel Utrecht!

26 januari 2018

StartupUtrecht en Claimingo nodigen je van harte uit voor de Meet Up borrel op 7 februari voor starts-ups, scale-ups en ondernemers met een hart voor groeien.   Meld je hier aan.  

Het wordt een avond gevuld met inspirerende gastsprekers, mogelijkheid tot netwerken, een dj voor de ‘Utrechtse vibes’ en GRATIS BIER EN PIZZA.

De eerste gastspreker is Jan-Willem van Beek, auteur van ‘Voorbij de startup mania’: een praktische gids om succesvol en op eigen kracht te innoveren. Hij neemt ons mee in de hele innovatiecyclus en de wirwar van innovatietheorieën.

Onze tweede spreker, Merel Grolleman van ‘NL groeit’, zoomt in op de rol van mentorschap. Vragen als ‘waarom heb ik een mentor nodig?’ en ‘wat kan een mentor voor mij betekenen?’ komen aan bod. De laatste spreker, en tevens de host van de avond, is Alexander Colenbrander. Alexander is jurist in hart en nieren en CEO van Claimingo. Hij vertelt over de voordelen van een mentor bij het opzetten van een succesvol bedrijf.

Na de gastsprekers is er ruimte om te netwerken, te borrelen en te dansen. Het evenement vindt plaats bij ./Utrecht op de Europalaan 100 en duurt van 18.00 tot 00.00 uur. Meld je aan op de Facebookevenement-pagina van Claimingo om op de hoogte te blijven van alle updates of meld je aan op Eventbrite.

Tot dan!

contact