stichting impulsfonds en UOA

Maak kennis met ondernemers, het Impulsfonds en de UOA.

  SIU 

Twee initiatieven die u kunnen helpen bij de groei van uw onderneming

Ondernemers Academie UOA

Uniek in Nederland: academie voor ondernemers die al meer dan 10 jaar groeiprogramma’s aanbiedt tegen zeer gereduceerde tarieven om het MKB-groeipotentieel optimaal te benutten. De UOA is in 2017 geheel vernieuwd en biedt sinds 1 september 3 volledig nieuw ontwikkelde Business Courses aan ambitieuze MKB-ondernemers. In het verleden heeft de UOA al veel positieve reacties ontvangen van ondernemers uit Hooghiemstra, Vondelparc en Rudolf Magnus. De nieuwe programma’s zien er als volgt uit;

Business Course BASIS: 10 praktijkgerichte workshops in ongeveer 15 weken voor de net gestarte ondernemer die zijn business model scherp zet en inzoomt op de belangrijkste pijlers.

Business Course EXTRA: 13 praktijkgerichte workshops in ongeveer 26 weken inclusief een persoonlijke coach. Gericht op de ambitieuze ondernemer die inzet op doorontwikkeling en veelal op zoek is naar groeifinanciering.

Business Course MASTER: gedurende 12 maanden 13 inspirerende masterclasses inclusief een persoonlijke coach en 3 adviesgesprekken met topadviseurs. Gericht op scale-up ondernemingen vanaf € 1 mln omzet of 10 FTE die inzetten op 3 jaar lang jaarlijks minimaal 20% groei.

Meer info op: www.uoa.nu

Impulsfonds

Financiering is de laatste jaren voor veel ondernemers een probleem geworden en ondernemers beschikken vaak over onvoldoende eigen vermogen.  Impulsfonds Utrecht beoogt talentvolle ondernemers te ondersteunen bij het realiseren van hun groeiambities door het aanbieden van aanvullend kapitaal in de vorm van achtergestelde leningen. Deze lening is voor startende en kleinschalige bedrijven gevestigd in Hooghiemstra, Vondelparc, Rudolf Magnus primair voor de dienstverlening en creatieve economie. De ondernemer kan een bedrag lenen van 5.000,- tot 25.000,- euro.

Paul Barendregt vertelt u over de procedure van een kredietaanvraag. Klik hier voor de website

contact