Nieuws

Kortingsvouchers voor vernieuwd Master programma voor Utrechtse ondernemers!

6 september 2017

 

 

 

 

 

Voor ondernemers gevestigd in de gemeente Utrecht die van klein naar middenbedrijf willen groeien is het volledig vernieuwde en bewezen ondernemersprogramma Business Course Master tijdelijk extra aantrekkelijk. De Gemeente Utrecht heeft besloten om dit najaar vouchers uit te reiken ter waarde van € 1.250,- voor het scale-up programma van Ondernemers Academie UOA uit Utrecht.

Ondernemerschap is van groot belang in Utrecht. De categorie ondernemers met 10 tot 25 FTE in deze regio zijn van grote waarde, echter groeien vaak niet door. Dat is zonde want er liggen vaak legio kansen voor deze organisaties en een scale-up traject leidt weer tot meer banen in de regio. De Gemeente Utrecht en stichting Ondernemers Academie UOA zijn zich hier van bewust en stimuleren al meer dan 12 jaar gezamenlijk ondernemers, variërend van de starter tot scale-up.

De afgelopen maanden heeft de UOA haar programma’s volledig vernieuwd, waaronder die voor scale-up ondernemers. Vanaf heden ziet het aanbod er als volgt uit:

Business Course Basis: een ondernemersprogramma van circa 4 maanden voor de startende ondernemer bestaande uit 10 praktijkgerichte workshops;

Business Course Extra: programma van circa 7 maanden voor de gevestigde ondernemer bestaande uit 13 praktijkgerichte workshops. Dit traject is inclusief een persoonlijke coach voor de ondernemer;

Business Course Master: programma van 12 maanden voor scale-up bedrijven met minimaal 10 FTE in dienst bestaande uit 14 masterclasses gegeven door professionals uit het bedrijfsleven. Dit traject is ook inclusief een eigen coach en 3 adviesgesprekken (“de Werkplaats”). Met de kortingsvouchers is dit programma dit najaar met 50% korting te volgen. Op voorwaarde dat de onderneming in de gemeente Utrecht is gevestigd.

Ondernemers Academie UOA is een ideële stichting en wordt mogelijk gemaakt door participanten (bedrijfsleven, kennisinstellingen en overheden) én een netwerk van +200 experts, in de vorm van trainers, coaches en adviseurs, die hun kennis en ervaring belangeloos ter beschikking stellen ter verbetering van het MKB ondernemerschap in Nederland.

Binnenkort gaat tevens de gewenste transitie naar kennisplatform voor ondernemers in gang gezet worden door een inspiratiepagina op de website te plaatsen. Hier wordt door het aangesloten netwerk online kennis gedeeld in de vorm van video’s en blogs.

Meer informatie over diverse startdata, inhoud van de programma’s en andere tijdelijke acties zijn te vinden op de vernieuwde site van de UOA: www.uoa.nu

Noot voor de redactie:
De afgelopen 12 jaar heeft de UOA al velen ondernemers uit de gemeente Utrecht vooruit geholpen, vandaar dit bericht. Wij hebben geen commercieel belang en denken dat het heel waardevol is dat onze nieuwe programma’s bij jullie zakelijke lezers (ondernemers) onder de aandacht wordt gebracht.

contact