Nieuws

Te huur: Hooghiemstraplein 144

15 december 2017

Mijn naam is Joris Jenniskens, architect (zzp). Afgelopen jaar heb ik samen met Kist-Hustinx architecten een ruimte in Hooghiemstra gedeeld. Per 1 januari vertrekt Kist-Hustinx uit het kantoor naar een andere locatie.
De huidige ruimte waar Kist-Hustinx en Jenniskens-architect gevestigd zijn betreft Hooghiemstra 144: +- 45m². Dit is te groot voor mij alleen.
Ik ben op zoek naar iemand die met mij deze ruimte wil delen dan wel wil ruilen of een andere kleinere ruimte wil delen. Ik heb een aantal opties bedacht die voor mij geschikt zouden kunnen zijn. zie hieronder.

3 voorlopige opties die mogelijk zijn:

-Ruimte delen (Hooghiemstra 144): Er is een persoon of een bedrijf die in onze huidige ruimte wil delen met Jenniskens-architect.
-Ruimte delen (andere ruimte): Er is een bedrijf of persoon die ruimte over heeft en die dat met mij wil delen.
-Kantoorruil: Er is een partij die een grotere ruimte zoekt en wil ruilen met mij voor een kleinere ruimte (Joris jenniskens van Jenniskens-architect)

Ik sta uiteraard open voor andere suggesties.

Als architect is het delen van een ruimte bij voorkeur met een zzp-er en affiniteit in de bouwkunde gewenst. (architect, constructeur, bouwfysicus, bouwkundig tekenaar etc).
Als iemand een persoon kent die op zoek is naar een betaalbare en gedeelde ruimte is hij of zij welkom voor een kennismakingsgesprek.

Zijn er bedrijven of ZZP-ers die interesse in 1 van deze 3 opties, neem dan contact met mij op.

Met vriendelijke groet,

Joris Jenniskens
Jenniskens-Architect
06-47144093
info@jenniskens-architect.nl

contact