Nieuws

Hooghiemstra’s Huurders: Studio CAPAZ

27 november 2018

Wie zijn nou eigenlijk de mensen achter Hooghiemstra? Wat gebeurt er achter al die deuren? Om daar achter te komen nemen we een kijkje bij diverse inspirerende ondernemingen.

Vandaag aan het woord: Miranda Koopman van Studio CAPAZ

Iedereen die wel eens in Hooghiemstra is geweest is in aanraking gekomen met werk van Studio CAPAZ. Ze maakten onder andere de ‘Elevating Quotes’: 30 m2 aan inspirerende typografie op onze liftfronten die vaak aanleiding tot gesprek zijn tijdens het wachten op de lift. Maar wat doet de studio eigenlijk nog meer?

“CAPAZ is een studio voor beeld, identiteit en interactie. Onze ambitie is om bedrijven en organisaties succesvoller te maken door het versterken van hun identiteit of boodschap. Wij werken voor opdrachtgevers die zich willen onderscheiden in de markt of een waardevolle verbinding met hun doelgroep willen bewerkstelligen. Wij helpen hen hierbij, of het nu gaat om een krachtige identiteit, een effectieve website of innovatieve app.

Het mooiste aan mijn werk vind ik dat we ons elke keer weer in een onderwerp of organisatie mogen verdiepen en zien dat ons werk daadwerkelijk een verandering teweeg brengt. Daarnaast zoeken we altijd naar nieuwe mogelijkheden. Hierbij maken we gebruik van kennis en creativiteit van verschillende disciplines om tot iets bijzonders te komen. Een mooi voorbeeld hiervan is de campagne waar we momenteel aan werken voor Utrecht
Marketing. Hier zetten we 3D animatie software in voor het maken van een prikkelende visual voor een aankomend winterfestival. We werken al 10 jaar vanuit Hooghiemstra: de locatie is natuurlijk top! Daarnaast heeft het al vele leuke samenwerkingen opgeleverd.”

Meer over Studio CAPAZ: www.capaz.nu

contact