Nieuws

Bestuurslid / Penningmeester gezocht

6 juni 2019

Ondernemers samenbrengen. Dat is de doelstelling van Bedrijvencentra Utrecht. We bieden bedrijfsruimten, flexibele werkplekken en vergaderzalen aan vanuit drie karakteristieke locaties: Hooghiemstra, Vondelparc en Rudolf Magnus. De drie locaties hebben een gezamenlijk bestuur. De penningmeester treedt terug per ultimo 2019. Daarom zijn wij op zoek naar een enthousiaste kandidaat voor de functie van:

Bestuurslid / Penningmeester (v/m)

We zoeken een kandidaat met een financiële achtergrond en/of expertise. Aantoonbare ervaring of affiniteit met ondernemerschap is een pre. Bij voorkeur beschikt u over een relevant netwerk in de gemeente Utrecht. Het bestuur vergadert viermaal per jaar ’s avonds in Utrecht. Incidenteel vinden daarnaast overdag andere bijeenkomsten plaats waarbij deelname/aanwezigheid gewenst is, zoals werkbezoeken. Voor de inzet als bestuurslid is een bescheiden vergoeding beschikbaar.

Bestuursleden zetten hun kennis en kunde in en brengen advies uit aan de rest van het bestuur. In de portefeuille behoren onderwerpen als financiën, groot onderhoud, overleg met accountant en directie, ook punten als strategie, uitbreiding, verhuurzaken en interessante innovaties. Hij of zij handelt in het belang van BCU (lees de overkoepelende stichtingen) en de ondernemers waar BCU zich op richt.

Reageren?

Wij zien uw reactie, voorzien van CV, graag vóór 5 augustus 2019 tegemoet via paul@hooghiemstra.com (o.v.v. vacature bestuurslid).

Over Bedrijvencentra Utrecht BV

BCU is meer dan een verhuurder. We ondersteunen een groeiende groep ondernemers die actief en flexibel met anderen wil samenwerken. We blinken uit in:

  • flexibel werken, ontmoeten en vergaderen
  • aansluiting zoeken met netwerkgroepen en platformen
  • allianties tussen ondernemers stimuleren
  • trots op ‘haar’ ondernemers en zal hun succes uitdragen

De Stichting Wittevrouwen Bolwerk en de Stichting Vondellaan zijn de overkoepelende organisaties die BCU aansturen met als doel startende en gevestigde ondernemers, kunstenaars te ondersteunen in bedrijfshuisvesting en dienstverlening. De stichtingen beheren de Utrechtse bedrijvencentra Hooghiemstra, Vondelparc en Rudolf Magnus. De facilitaire organisatie Bedrijvencentra Utrecht BV verzorgt het dagelijkse beheer van de bedrijvencentra zoals verhuur, onderhoud en diensten.

Meer informatie

Voor informatie over de organisatie kunt u contact opnemen met Paul Barendregt, directeur Bedrijvencentra Utrecht B.V. (030-2769111). Voor informatie over het bestuur kunt u contact opnemen met Marianne de Widt, voorzitter (06-52513519). Voor algemene informatie kunt u uiteraard ook terecht op onze websites: www.hooghiemstra.com, www.vondelparc.nl en www.rudolfmagnus.nl

contact