Summiteers BV

ADRES

Hooghiemstraplein 115
3514 AZ Utrecht
E info@summiteers.nl
www.summiteers.nl/

Contactpersoon: Lidia Swinkels, Dolf L'Ortye en Paul van Bekkum

Wij zijn Summiteers

Wij helpen ondernemers en organisaties hun top te bereiken. Ook als ze nog niet precies weten hoe die eruitziet. Want de top is voor iedere organisatie anders. Voor ieder mens anders. Net als de weg er naartoe.

Waar we ook heen klimmen, we verbinden de inhoud altijd met de professionele ontwikkeling van het team. Zodat het resultaat niet alleen sterk, maar blijvend is. Wij brengen structuur als het overzicht ontbreekt, inzicht bij complexiteit, beweging als iets vastloopt en rust bij grote veranderingen. Concreet, behapbaar en duidelijk.

Niet dat we van clichés houden, maar samen kom je nu eenmaal verder dan alleen. En dat is nou net wat het verschil maakt in onze aanpak: we rusten niet voordat iedereen die de tocht met ons maakt ook zelf een stap in zijn ontwikkeling heeft gezet. Omdat wij nu eenmaal geloven dat je alleen dàn jouw top bereikt. En belangrijker nog: je daar kunt handhaven als wij het pand weer verlaten hebben.

Onze diensten

Visie en strategie
Alles begint bij een duidelijk beeld van waar je naartoe wilt en waarom. Wij helpen je met het helder maken van jouw visie en deze om te zetten in een duidelijk plan.

Plateauplanning en roadmap
We ondersteunen je bij het maken van een evenwichtig stappenplan, oftewel een plateauplanning. De basis voor een roadmap met daarop concrete acties om deze stappen te realiseren.

Executie en regievoering
Als alle plannen zijn uitgewerkt zetten (en houden) we de verandering in gang. Door samen de regie te voeren over alles wat nodig is om je plannen te realiseren, op een manier die helemaal bij jouw organisatie en team past.

Leadership development en coaching
Niets geeft ons meer energie dan ondernemende mensen helpen om boven zichzelf uit te stijgen. Dus begeleiden we je intensief bij jouw weg omhoog. Door concrete leerdoelen op te stellen en duidelijke afspraken te maken. Eerlijk, pragmatisch en met de blik vooruit.

Als je meer wilt weten, kom dan eens langs bij ons op kantoor.

contact