PickupBox B.V.

ADRES

Hooghiemstraplein 173
3514 AZ Utrecht
T 088-7899000
E info@pickupbox.nl

Contactpersoon: Reinout van Lier

PickupBox maakt tijdelijke opslag makkelijker

Tijdelijke opslag kan in veel gevallen nodig zijn. Denk aan verhuizen, verbouwen of als aan- en verkoopdatum niet goed aansluiten – en er tijdelijk opslag nodig is. Een PickupBox laten plaatsen voor de deur levert veel gemak en tijdwinst op in situaties waarin er al veel geregeld moet worden.

Hoe werkt PickupBox

PickupBox biedt een hele handige manier van tijdelijke opslag voor een aantrekkelijke prijs. Het komt erop neer dat ze opslagboxen voor deur afleveren en vervolgens, nadat deze door de bewoner is geladen, ook weer ophalen en goed beveiligd opslaan. Na opslag leveren ze hem op ieder gewenst adres weer af. Kortom: een stuk makkelijker dan zelf transport en opslagruimte regelen en goedkoper dan het inschakelen van een verhuizer.

PickupBox is een jong bedrijf met de daarbij behorende flexibele instelling. Via de site www.pickupbox.nl kun je de opslagboxen 24/7 online bestellen. Telefonisch zijn we goed bereikbaar en geven we graag extra uitleg en gratis advies bijvoorbeeld over het benodigde aantal opslagboxen.

Meer over PickupBox weten, kijk dan op de website www.pickupbox.nl. U kunt natuurlijk ook telefonisch contact met ons opnemen (088 78 99 000).

 

 

contact