De Familiezaak

ADRES

Hooghiemstraplein 113
3514 AZ Utrecht
www.defamiliezaak.com

De Familiezaak is er voor u. En dat betekent dat u voor al uw familierechtelijke vragen bij ons terecht kan. Wij zijn Frédérique Broeders en Nynke Whiterod. Wij zijn advocaten en mediators. In procedures en mediation helpen wij u naar een nieuwe toekomst. We helpen u de dingen te regelen op een manier die recht doet aan uw situatie en gaan met u op zoek naar een oplossing die voor u werkt.

Wij hebben een persoonlijke aanpak. Wij realiseren ons dat scheiden, omgangsperikelen, alimentatievragen, voor u een enorme impact hebben op uw leven. En, als u kinderen heeft, ook op dat van uw kinderen. Deze aanpak maakt dat wij ons werk beschouwen als meer dan alleen het voeren van een procedure of het volgens de regels van mediation oplossen van uw geschil. Soms kan dat door het inschakelen van andere deskundigen.

Wij voeren niet alleen een procedure, maar gaan met u op zoek naar de manier waarop u na de procedure verder kunt. In mediation is dat waar we met elkaar naar op zoek gaan. Als u kinderen heeft dan helpen we u om van uw scheiding geen vechtscheiding te maken.

Wij zijn de Familiezaak en uw familie is onze zaak.

Onze gegevens:
Hooghiemstraplein 113
3514 AX UTRECHT

T +31 (0)30 820 12 00
F +31 (0)30 820 12 09

welkom@defamiliezaak.com
www.defamiliezaak.com

Onze deur staat open…

contact