GA TERUG NAAR ACTUEEL HUURAANBOD

Te huur: Hooghiemstraplein 97

KENMERKEN

  • Ruimte 97
  • Oppervlakte 24 m²
  • Tarief € 395,-
  • Vrij per Beschikbaar per direct

OMSCHRIJVING

Fijn kantoor op 2e etage

Op de 2e etage van Hooghiemstra, gelegen aan de voorkant van het gebouw, komt per direct een fijn kantoor van 24m2 vrij. De ruimte is mooi licht en is voorzien van een pantry.  Alle informatie met betrekking tot huurprijs, voorwaarden en foto’s vind je hier onder:

Totale huurprijs per maand: €395,73 excl. BTW, inclusief service- en verwarmingskosten. Deze ruimte heeft een netto oppervlak van 24 m2 en een verhuurbaar vloeroppervlak van 33 m2.

In de huurprijs is onze 1e jaar starterskorting verwerkt à 30%. Deze korting geldt voor startende bedrijven met een inschrijving tot 3 jaar bij de KvK. De korting is op basis van het reguliere huurtarief. Niet op bijkomende kosten.
Kortingspercentage: Jaar 1, 30% .Jaar 2, 20 %. Jaar 3, 10 % . Jaar 4, 5 %. Jaar 5, geen korting. De voorwaarden kunt u terug vinden in ons Verhuurbeleid.

Zonder starterskorting is de totale huurprijs per maand: €512,88 excl BTW, inclusief voorschot service- en verwarmingskosten. Startende bedrijven, tot 3 jaar inschrijving KvK komen in aanmerking voor een korting op het huurtarief.

*De ruimtes hebben een netto vloer oppervlak en een verhuurbaar vloeroppervlak. De vierkante meters van alle algemene ruimten zoals gangen, toiletgroepen, lunchruimte, entree worden verdeeld over alle huurders, dit is de opslag en zo ontstaat het verhuurbaar vloeroppervlak.

Nb. het huren van deze ruimte is alleen mogelijk voor creatieve, startende bedrijven, niet langer dan 5 jaar ingeschreven bij de KvK

Voor meer informatie of het maken van een afspraak voor een bezichtiging kunt u contact opnemen met de receptie van Hooghiemstra.

receptie@hooghiemstra.com
T: 030- 2769111

FOTO’S

contact