GA TERUG NAAR ACTUEEL HUURAANBOD

Te huur: Hooghiemstraplein 84

KENMERKEN

  • Ruimte Kantoor
  • Oppervlakte 42 m²
  • Tarief € 688,-
  • Vrij per 01-11-2019

OMSCHRIJVING

Kantoorruimte op 1e etage

Op de 1e etage van Hooghiemstra, gelegen aan de achterzijde van het pand, komt per 1 november een kantoor vrij van 42m2. De ruimte is voorzien van een keuken. Het kantoor is onderdeel van Hooghiemstra; de creatieve broedplaats van Utrecht met inspirerende workshopruimtes, het Griftpark om de hoek, barbecues aan de kade, vers brood van de bakker, en altijd een glimlach bij de receptie.

De huurprijs per maand: €688,- (excl.BTW, inclusief service- en verwarmingskosten). Deze ruimte heeft een netto oppervlak van 42 m2 en een verhuurbaar vloeroppervlak van 57m2. In de huurprijs is onze 1e jaar starterskorting verwerkt à 30%. Deze korting geldt voor startende bedrijven met een inschrijving tot 3 jaar bij de KvK. De korting is op basis van het reguliere huurtarief. Niet op bijkomende kosten.

Wij geven voorkeur aan het huisvesten van creatieve, startende bedrijven. Om een zo goed mogelijke diversiteit van bedrijven na te streven wordt bij de toewijzing van de ruimten mede acht geslagen op de vraag hoeveel bedrijven met een vergelijkbare activiteit reeds in onze panden gehuisvest zijn.

Voor meer informatie of het maken van een afspraak voor een bezichtiging kunt u contact opnemen met de receptie van Hooghiemstra.

receptie@hooghiemstra.com
T: 030- 2769111

FOTO’S

contact