GA TERUG NAAR ACTUEEL HUURAANBOD

Te huur: Hooghiemstraplein 70

KENMERKEN

  • Ruimte 70
  • Oppervlakte 39 m²
  • Tarief € 664,13,-
  • Vrij per Beschikbaar per direct

OMSCHRIJVING

Mooi kantoor op 1e etage

Aan de voorzijde van het Hooghiemstragebouw komt op de 1e etage een mooie kantoor vrij van 39m2. De ruimte heeft ruim daglicht en is voorzien van een keuken. Alle informatie met betrekking tot huurprijs, voorwaarden en foto’s vind je hier onder.

Totale huurprijs per maand: € 664,13 excl. BTW, inclusief service- en verwarmingskosten. Deze ruimte heeft een netto oppervlak van 39 m2 en een verhuurbaar vloeroppervlak van 55 m2.

In de huurprijs is onze 1e jaar starterskorting verwerkt à 30%. Deze korting geldt voor startende bedrijven met een inschrijving tot 3 jaar bij de KvK. De korting is op basis van het reguliere huurtarief. Niet op bijkomende kosten. Kortingspercentage: Jaar 1, 30% .Jaar 2, 20 %. Jaar 3, 10 % . Jaar 4, 5 %. Jaar 5, geen korting. De voorwaarden kunt u terug vinden in ons Verhuurbeleid.

Zonder starterskorting is de totale huurprijs per maand: € 859,38 excl BTW, inclusief voorschot service- en verwarmingskosten. Startende bedrijven, tot 3 jaar inschrijving KvK komen in aanmerking voor een korting op het huurtarief.

*De ruimtes hebben een netto vloer oppervlak en een verhuurbaar vloeroppervlak. De vierkante meters van alle algemene ruimten zoals gangen, toiletgroepen, lunchruimte, entree worden verdeeld over alle huurders, dit is de opslag en zo ontstaat het verhuurbaar vloeroppervlak.

Nb. het huren van deze ruimte is alleen mogelijk voor creatieve, startende bedrijven, niet langer dan 5 jaar ingeschreven bij de KvK

Voor meer informatie of het maken van een afspraak voor een bezichtiging kunt u contact opnemen met de receptie van Hooghiemstra.

receptie@hooghiemstra.com
T: 030- 2769111

FOTO’S

contact