GA TERUG NAAR ACTUEEL HUURAANBOD

Te huur: Hooghiemstraplein 68

KENMERKEN

  • Ruimte 68
  • Oppervlakte 51 m²
  • Tarief € 863,40,-
  • Vrij per Beschikbaar per direct

OMSCHRIJVING

Ruim kantoor op 1e etage

Op de 1e etage van Hooghiemstra komt er een mooie kantoor vrij van 51m2. De ruimte heeft fijn daglicht en is voorzien van een keuken. Alle informatie met betrekking tot huurprijs, voorwaarden en foto’s van deze ruimte vind je hier onder. Mocht er meer ruimte nodig zijn, het naastgelegen kantoor, ruimte 70, komt ook vrij.

Totale huurprijs per maand: € 863,40 excl. BTW, inclusief service- en verwarmingskosten. Deze ruimte heeft een netto oppervlak van 51 m2 en een verhuurbaar vloeroppervlak van 72 m2.

In de huurprijs is onze 1e jaar starterskorting verwerkt à 30%. Deze korting geldt voor startende bedrijven met een inschrijving tot 3 jaar bij de KvK. De korting is op basis van het reguliere huurtarief. Niet op bijkomende kosten. Kortingspercentage: Jaar 1, 30% .Jaar 2, 20 %. Jaar 3, 10 % . Jaar 4, 5 %. Jaar 5, geen korting. De voorwaarden kunt u terug vinden in ons Verhuurbeleid.

Zonder starterskorting is de totale huurprijs per maand: €1199 excl BTW, inclusief voorschot service- en verwarmingskosten. Startende bedrijven, tot 3 jaar inschrijving KvK komen in aanmerking voor een korting op het huurtarief.

*De ruimtes hebben een netto vloer oppervlak en een verhuurbaar vloeroppervlak. De vierkante meters van alle algemene ruimten zoals gangen, toiletgroepen, lunchruimte, entree worden verdeeld over alle huurders, dit is de opslag en zo ontstaat het verhuurbaar vloeroppervlak.

Nb. het huren van deze ruimte is alleen mogelijk voor creatieve, startende bedrijven, niet langer dan 5 jaar ingeschreven bij de KvK

Voor meer informatie of het maken van een afspraak voor een bezichtiging kunt u contact opnemen met de receptie van Hooghiemstra.

receptie@hooghiemstra.com
T: 030- 2769111

FOTO’S

contact