GA TERUG NAAR ACTUEEL HUURAANBOD

Te huur: Hooghiemstraplein 155

KENMERKEN

  • Ruimte kantoor
  • Oppervlakte 68 m²
  • Tarief € 1.135,-
  • Vrij per Beschikbaar per direct

OMSCHRIJVING

Mooie lichte kantoorruimte op 5e etage

Op de 5e etage van Hooghiemstra, gelegen aan de voorzijde van het pand, komt per direct een kantoor vrij van 68m2. De ruimte is voorzien van een keuken, en is ingericht als twee lichte ruimtes die van elkaar afgesloten kunnen worden. Het kantoor is onderdeel van Hooghiemstra; de creatieve broedplaats van Utrecht met inspirerende workshopruimtes, het Griftpark om de hoek, barbecues aan de kade, vers brood van de bakker, en altijd een glimlach bij de receptie.

De huurprijs per maand: € 1.135,05 (ex BTW, inclusief service- en verwarmingskosten). Deze ruimte heeft een netto oppervlak van 68 m2 en een verhuurbaar vloeroppervlak van 94 m2. In de huurprijs is onze 1e jaar starterskorting verwerkt à 30%. Deze korting geldt voor startende bedrijven met een inschrijving tot 3 jaar bij de KvK. De korting is op basis van het reguliere huurtarief. Niet op bijkomende kosten.

Nb. het huren van deze ruimte is alleen mogelijk voor creatieve, startende bedrijven, niet langer dan 5 jaar ingeschreven bij de KvK.

Voor meer informatie of het maken van een afspraak voor een bezichtiging kunt u contact opnemen met de receptie van Hooghiemstra.

receptie@hooghiemstra.com
T: 030- 2769111

FOTO’S

contact