GA TERUG NAAR ACTUEEL HUURAANBOD

Te huur: Hooghiemstraplein 155

KENMERKEN

  • Ruimte 155
  • Oppervlakte 68 m²
  • Tarief € 1.135,-
  • Vrij per Beschikbaar per direct

OMSCHRIJVING

Mooie lichte kantoorruimte op 5e etage

Op de 5e etage van Hooghiemstra, gelegen aan de voorzijde van het pand, komt per direct een mooie licht kantoor vrij van 68m2 vrij. De ruimte is licht en is voorzien van een prachtige keuken. Alle informatie met betrekking tot huurprijs, voorwaarden en foto’s vind je hier onder.

Totale huurprijs per maand: € 1.135,05 excl. BTW, inclusief service- en verwarmingskosten. Deze ruimte heeft een netto oppervlak van 68 m2 en een verhuurbaar vloeroppervlak van 94 m2.

In de huurprijs is onze 1e jaar starterskorting verwerkt à 30%. Deze korting geldt voor startende bedrijven met een inschrijving tot 3 jaar bij de KvK. De korting is op basis van het reguliere huurtarief. Niet op bijkomende kosten.
Kortingspercentage: Jaar 1, 30% .Jaar 2, 20 %. Jaar 3, 10 % . Jaar 4, 5 %. Jaar 5, geen korting. De voorwaarden kunt u terug vinden in ons Verhuurbeleid.

Zonder starterskorting is de totale huurprijs per maand: € 1.468,75 excl BTW, inclusief voorschot service- en verwarmingskosten. Startende bedrijven, tot 3 jaar inschrijving KvK komen in aanmerking voor een korting op het huurtarief.

*De ruimtes hebben een netto vloer oppervlak en een verhuurbaar vloeroppervlak. De vierkante meters van alle algemene ruimten zoals gangen, toiletgroepen, lunchruimte, entree worden verdeeld over alle huurders, dit is de opslag en zo ontstaat het verhuurbaar vloeroppervlak.

Nb. het huren van deze ruimte is alleen mogelijk voor creatieve, startende bedrijven, niet langer dan 5 jaar ingeschreven bij de KvK

Voor meer informatie of het maken van een afspraak voor een bezichtiging kunt u contact opnemen met de receptie van Hooghiemstra.

receptie@hooghiemstra.com
T: 030- 2769111

FOTO’S

contact