GA TERUG NAAR ACTUEEL HUURAANBOD

Te huur: Hooghiemstraplein 108 (optie)

KENMERKEN

  • Ruimte Kantoor
  • Oppervlakte 46 m²
  • Tarief € 784,-
  • Vrij per 01-01-2020

OMSCHRIJVING

Op de 3e etage van Hooghiemstra, gelegen aan de waterkant, komt een mooie, hoge kantoorruimte van 46m2 vrij. De ruimte is voorzien van een keuken en heeft uitzicht op een mooi stukje Utrecht. Het kantoor is onderdeel van Hooghiemstra; de creatieve broedplaats van Utrecht met inspirerende workshopruimtes, het Griftpark om de hoek, barbecues aan de kade, vers brood van de bakker, en altijd een glimlach bij de receptie.

Totale huurprijs per maand: €784,87 excl. BTW, inclusief service- en verwarmingskosten. Deze ruimte heeft een netto oppervlak van 46 m2 en een verhuurbaar vloeroppervlak van 65 m2. In de huurprijs is onze 1e jaar starterskorting verwerkt à 30%. Deze korting geldt voor startende bedrijven met een inschrijving tot 3 jaar bij de KvK. De korting is op basis van het reguliere huurtarief. Niet op bijkomende kosten. De voorwaarden kunt u terug vinden in ons Verhuurbeleid. Zonder starterskorting is de totale huurprijs per maand: €1.015,62 excl BTW, inclusief voorschot service- en verwarmingskosten.
Voor meer informatie of het maken van een afspraak voor een bezichtiging kunt u contact opnemen met de receptie van Hooghiemstra.

receptie@hooghiemstra.com
T: 030- 2769111

FOTO’S

contact