Nieuws

3 oktober: Animatie Avond Utrecht in Hooghiemstra

31 juli 2019

Op donderdag 3 oktober van 20.00 uur tot 22.00 uur is de allereerste editie van de Animatie Avond Utrecht. Ja, je ziet het goed: AAU! In het kader van het Nederlands Film Festival worden Utrechtse animatoren op deze avond in het zonnetje gezet bij Hooghiemstra. Het recept: een pop-up theater, veel toffe animaties, gesprekken met de makers én popcorn!

Voor het programma van deze editie zijn wij nog op zoek naar korte animaties! Ben jij een Utrechtse animator, of ben jij betrokken bij de productie van animaties (licht, geluid, regie)? En heb jij een animatie gemaakt die echt iedereen moet zien? Stuur je film op naar info@burodertig.nl, en wie weet staat jouw animatie straks te schijnen tussen werk van onder andere Job, Joris en Marieke, en Udo Prinsen.

Voorwaarden voor deelname:

  • Aangezien we zoveel mogelijk animaties willen laten zien willen we je vragen een film van max. 10 minuten in te zenden
  • De ingezonden film moet een animatie zijn
  • Reclame/promotie films mogen, mits heel bijzonder, eveneens ingezonden worden
  • Je bent betrokken bij de productie/concept (regie, licht, sound, motion design) etc. van de film die je inzendt
  • Je bent gevestigd in Utrecht

Uit de inzendingen worden (afhankelijk van de lengte van de ingezonden films) 12 animaties gekozen. Wij gebruiken de film alleen voor deze avond en delen het niet met derden.

contact