stichting impulsfonds en UOA

Maak kennis met ondernemers, het Impulsfonds en de UOA.

 uoa SIU 

Twee initiatieven die u kunnen helpen bij de groei van uw onderneming

 

De Utrechtse Ondernemers Academie

De Masterclasses van de UOA is gericht op groei, is voor ambitieuze ondernemers en heeft veel positieve reacties ontvangen van ondernemers uit Hooghiemstra, Vondelparc en Rudolf Magnus.

De UOA start dit MASTERCLASS PROGRAMMA voor een kleine, selecte groep van ondernemers. Elke UOA Masterclassgroep bestaat uit ongeveer 12 tot 15 ervaren ondernemers – net als u met circa 5 tot 25 medewerkers – die allen de ambitie hebben zich als ondernemer verder te ontwikkelen.

Het Masterclass programma is gebaseerd op vier pijlers:

  •   Workshops
  • Personal Coaching
  • De Werkplaats
  • Netwerkbijeenkomsten

4 pijlers

Johan Douwes vertelt u alles over de Masterclass en de programma’s van de UOA. Klik hier voor de website

Impulsfonds

Financiering is de laatste jaren voor veel ondernemers een probleem geworden en ondernemers beschikken vaak over onvoldoende eigen vermogen.  Impulsfonds Utrecht beoogt talentvolle ondernemers te ondersteunen bij het realiseren van hun groeiambities door het aanbieden van aanvullend kapitaal in de vorm van achtergestelde leningen. Deze lening is voor startende en kleinschalige bedrijven gevestigd in Hooghiemstra, Vondelparc, Rudolf Magnus primair voor de dienstverlening en creatieve economie. De ondernemer kan een bedrag lenen van 5.000,- tot 25.000,- euro.

Paul Barendregt vertelt u over de procedure van een kredietaanvraag. Klik hier voor de website

contact